EL BLOC JOVE TRIA A ÀNGEL PÉREZ COM A NOU SECRETARI LOCAL

>>Àngel Pérez: “la vida continua i nosaltres tenim que continuar amb el nostre projecte”<<

El BLOC JOVE ha triat en Assemblea General Extraordinària a Àngel Pérez com a nou Secretari Local de la formació juvenil nacionalista després de que l'anterior Secretari Local, Rafa Soler, presentara la seva baixa del partit.

Després d'aquest fet per la formació juvenil nacionalista l'objectiu principal en aquests moments es continuar treballant l'implantació del col·lectiu a Mislata, participar a la fira d'associacions i al consell de la joventut. “La baixa d'un referent del nacionalisme juvenil al poble ha sigut un xarró d'aigua freda per al col·lectiu, però la vida continua i nosaltres tenim que continuar amb el nostre projecte”, comenta Àngel Pérez.

“Rafa sempre ha sigut un gran company que ha demostrat estar al peu de canó i la seva activitat dins del col·lectiu era una part important per nosaltres. La vida està plena de cicles i pareix ser que Rafa ha decidit acabar un cicle i començar-ne un de nou. M'agradaria donar publicament les gràcies a Rafa pel seu treball al col·lectiu ja que és una persona extraordinària i desitjarli bona sort en el sue nou projecte.” comenta Pérez.