EL BLOC JOVE DEMANA L'APLICACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE NETEJA PER ALS GRUPS SECESIONISTES MARGINALS

Els valencianistes adverteixen que les pintades i enganxines poden ser l'antesala de futures agressions.

La formació juvenil valencianista BLOC JOVE ha denunciat davant l'ajuntament de Mislata una campanya de pintades i enganxines al municipi, les quals poden incitar a la violència. Segons el nou portaveu local de les joventuts nacionalistes, Àngel Pérez “ el passat 15 de desembre coincidint amb el sopar de l'organizació ultra dretana Valenciafreedom, es van fer pintades demanant el tancament de TV3 i una nova sembrada de enganxines amb la llegenda alerta panca, zona blava

Després de les darreres agressions patides a col·lectius i persones de la vila de Mislata en els últims mesos, des del BLOC JOVE demanem a les autoritats, que estiguen atentes davant els nous atacs de violència pròpia de Kaleborroka que poden romandre a la nostra societat, creant un clima de tensió i crispació.

Així mateix, el BLOC JOVE demana una multa per aquest portal d’Internet per embrutar el mobiliari urbà amb les seues enganxines, ja que segons una ordenança aprovada a finals de l’estiu aquestes activitats sense autorització estan gravades amb multes que es mouen de 100 a 3000 euros. La llei te que aplicar-se per a tothom i no per a uns pocs.