EL BLOC JOVE TORNA A DENUNCIAR L’APARICIÓ DE PINTADES I ENGANXINES DE GRUPS SECCESIONISTES I MARGINALS

Àngel Pérez “volem que des de l’ajuntament es denúncie amb una multa a aquestes organitzacions com ho reflexa la nova ordenança municipal de neteja i recollida de residus sòlids”

Des de la formació nacionalista juvenil tornem a denunciar l’aparició de pintades contra TV3, enganxines de Coalició Valenciana i el portal web d’extrema dreta valenciafreedom.com, a més de pintades contra el BLOC. “Aquests fets no son aïllats ja que varem denunciar-los farà menys d’un mes i ara tornen a aparèixer. Advertim a l’ajuntament de que sinó està atent es tornaran a produir agressions físiques a Mislata ja que aquest succés es fet de que aquests grups el que intenten és desestabilitzar la convivència de la població i dividir-la per tal de crear enfrontament absurds”comenta Pérez. “A més volem que des de l’ajuntament es denúncie amb una multa a aquestes organitzacions com ho reflexa la nova ordenança municipal de neteja i recollida de residus sòlids”.

Des del BLOC JOVE “no tornarem a remetre cap advertència a l’ajuntament i els fem responsables de totes les actuacions que es puguen esdevenir a conseqüència d’aquests fets de grups d’extrema dreta al més pur estil Kaleborroka,ja que hi ha part de la població que no vol que la convivència es veja alterada per quatre persones que no entenen el que significa eixa paraula i moltes d’altres, i l’únic que volen provocar és violència de carrer “.