EL BLOC JOVE DE MISLATA RECLAMA L'HABILITACIÓ DELS CIJ DE LA LOCALITAT COM A AULES D'ESTUDIS

Des del BLOC JOVE de Mislata reclamen a la regidoria d'educació i a la de joventut l'habilitació de les diferents sales que tenen els Centres d'Informació Juvenil de la Vila com a aules d'estudi. Aquesta reclamació ve donada de la proposta de l'organització juvenil d'utilitzar els diferents espais dels centres d'informació juvenil en èpoques d'examens universitaris i d'estudis d'ensenyança secundària per tal d'oferir als i les joves de la localitat l'oportunitat de tindre espais on poder estudiar a la seua localitat.

"Fem aquesta proposta per què pensem que beneficiarà a la joventut de la Vila ja que no tindran que desplaçar-se a les biblioteques de València o a la de les facultats per tal d'estudiar, ja que majoritariament estan saturades d'estudiants. Oferim l'oportunitat també d'obrir en horari nocturn els centres d'informació juvenil. Així es crearien una oferta de treball per als responsables que tingueren que estar als centres en horari nocturn. Una proposta que pensem que tindrien que estudiar seriosament els regidors d'educació i joventut".

A més entenem que es podria aprofitar i fer cursos que demanden els i les joves de localitat per tal de millorar els seus estudis. Ja siguen tècniques per estudiar o diferents mètodes de relaxació cap a aquestes èpoques on els estudiants tenen pressió al damunt per aprovar els examens i veuen que no poden estudiar.