El BLOC JOVE Mislata present a la Conferència Nacional

Allí varem estar conjuntament a la resta de militants i simpatitzants que van acudir a aquesta jornada de reflexió més que de debat. Cal congratular-se de l'assistència a l'acte de més de 150 persones i on estagueren presents els màxims dirigents del partit.
Conclussions dels qüestionaris: Rafa Ramos va donar lectura al resum que des de la Executiva Nacional s'havia fet per tal de simplificar i unificar les propostes que des dels col·lectius locals i comarcals del BLOC i BLOC JOVE s'han realitzat. Seguidament es varen obrir dos torns de paraula on els militants allí presents van expressar accions i conclussions més concretes que no s'havien expossat.
Taula Redona de Bones Pràctiques Municipals: Una taula redona que encara que interessant es repeteix moltes vegades. Interessant en el moment de que sabem com treballen alguns col·lectius que formen part del govern i que han fet per arribar i d'altres de com treballen des de l'oposisió, de la qual es va prendre bona nota per treballar a la Vila. Els encarregats d'expossar en la taula van ser:
- Tomàs Ferrandis, Alcalde de Xeresa amb majoria absoluta
- Rafla Climent, Alcalde de Muro amb majoria absoluta.
- Joan Baldoví, Alcalde de Sueca amb coalició.
- Enric Nomdedéu, Regidor a l'oposició a Castelló de la Plana
Taula Redona de Bipartidisme i Nacionalismes: Una taula redona de luxe on van participar els màxims partits nacionalistes de l'estat espanyol, com forme diu el nostre Secretari Geneal i Diputat a les Corts, Enric Morera. Els partits nacionalistes de la primera divisió.
A la taula redona van participar:
- Antoni Viver, CiU (CDC).
- Francisco Jorquera, BNG.
- Koldo Amezketa, NaBai.
- Pere Sampol, PSM - EN.
- Iñaki Anasagasti, PNB.
- Josep Maria Panyella, BLOC.
La moderació la portà a terme l'ex-president del BLOC Pere Major. De la taula redona cal destacar de forma global que els representants de tots cinc partits veieren la necessitat d'unir les forces en temes que afeten als nacionalistes ja siguen de la regió que siguen, que el PSOE i PP busquen un vot centralista i que el model d'estat que es veu des del món nacionalista és un model d'estat plurinacional i plurilingüístic.