Proposta de Resolució del BLOC JOVE

Proposta de Resolució del BLOC JOVE respecte de la situació orgabnitzativa del per la que passa el BLOC i sobre l'avançament del Congrés Nacional Extraordinari.

Assemblea Nacional Extraodinària
24 de maig , València Ciutat


La militància del BLOC JOVE, reunida en Assemblea Nacional Extraordinària a petició de l'Assemblea Nacional celebrada a Alboraig el passat 11 de maig considera oportú debatre i aprovar si s'escau la següent proposta de resolució amb les següents consideracions:

  1. La militància del BLOC JOVE és conscient de l'especial moment que travessa el projecte del valencianisme polític representat pel BLOC i vol reafermar-se en el paper d'impuls, regeneració i modernització interna, que manifestà en la Ponència Estratègica aprovada al seu VI Congrés Nacional. Un paper que sempre s'ha dut a terme amb màxima lleialtat a les decisions aprovades per la majoria de la militància del BLOC als seus òrgans de decisió.

  1. Considerem que són diversos els factors interns i externs, organitzatius i polítics, que poden estar motivant certa desmobilització i desencant en l'estructura del partit i en les pròpies bases per la qual cosa considerem que és important donar cabuda a grans revulsius que retornen la il·lusió a la militància i simpatitzants.

  1. Fem una crida a la participació massiva de la militància del BLOC JOVE a la Conferència Nacional del BLOC, convocada pel seu Consell Nacional, amb l'objectiu que la veu del BLOC JOVE siga tinguda en compte al realitzar l'anàlisi sobre la situació política del partit i dissenyar les estratègies de futur per a la seua millora.

  1. Igualment considerem oportú proposar a l' Executiva Nacional i al Consell Nacional del BLOC un avançament de les dates de celebració del proper Congrés Nacional, a molt tardar a finals de 2008, per tal de preparar suficientment les properes eleccions al Parlament Europeu i l'horitzó del 2011. En este sentit considerem que les possibles variacions estratègiques i organitzatives necessiten del màxim període de temps possible per a quallar i ser efectives en l'intent d' assolir els nostres objectius polítics. Fins aleshores, hem de reclamar a la nostra estructura orgànica que respecte les ponències i documents estratègics que es troben en vigència en l’actualitat.

  1. Manifestem el desig del BLOC JOVE que el proper Congrés Nacional done com a fruit un nou i sòlid consens intern que regenere l'organització i optimitze estratègicament el potencial del discurs polític del valencianisme, d'esquerres i ecologista que representa el BLOC.

  1. Per últim, El BLOC JOVE per tal d’assumir el seu paper de peça fonamental d’engranatge d’aquest partit reclama un major suport polític i de recursos. En aquest sentit considerem imprescindible avançar en la redacció del Protocol de Relacions que preveuen BLOC i BLOC JOVE als seus Estatuts.