Contra el bipartidisme i el centralisme FES UN BOT ÚTIL

Centralisme, bipartidisme, crispació, especulació, hipoteca, precarietat, discriminació, canvi climàtic, impunitas, hipocresia, censura... Són alguns dels obstacles amb els quals la joventut valenciana ens trobem cada dia.
Els grans partits polítics, et demanaran el vot a canvi de dubtoses promeses que no donen resposta efectiva a cap d'estes problemàtiques.
Des del BLOC JOVE, per contra, volem fer-te una proposta diferent. Et plantegem un bot (amb B de BLOC-INICIATIVA-VERDS) per a superar els obstacles que la joventut valenciana tenim al camí. Un bot que ens farà visibles per demostrar que hi ha una altra manera d'entendre la política.
Tenim vitalitat, tenim energia, i tenim les idees clares. Per això el proper
9 de març podem fer un bot que ens permeta ubicar una veu jove, valencianista, d'esquerres i ecologista a Madrid. Amb la teua complicitat passarem per damunt del bipartidisme i el centralisme d'altres opcions, amb un bot carregat de força i útil per a la defensa dels nostres interessos.
Propostes Joves
1. Habitatge Jove.
Treballarem per garantir l’accés a un habitatge digne i assequible, amb incentius per a l’oferta de lloguer, un percentatge major del 50% per a les VPO i una política de subvencions i crèdits tous per al lloguer i compra. Exigirem mesures de control sobre l’evolució dels preus, els habitatges buits, el frau immobiliari i l’especulació urbanística. Promourem un Pacte Estatal per l'habitatge jove.
2. Ocupació de qualitat.
Incentivarem la conversió dels contractes formatius i de pràctiques en contractes definitius. Fomentarem un ús de la temporalitat limitada a necessitats estructurals, intensificant-se l’acció contra el frau en la contractació i contra l’encadenament de temporalitat com a mètode de reducció salarial. Proposem establir en 1.000€ el salari mínim interprofessional.
3. Mobilitat i transport públic.
Volem una xarxa de transport públic que responga a les necessitats reals de mobilitat, accessible, integrada i sostenible. Per això, treballarem per: una xarxa de Rodalia que vertebre el país; l’establiment d’un bitllet únic en tots els transports públics valencians, la regulació del transport nocturn; i els abonaments de viatge per a joves i estudiants.
4. Legalització del cànnabis.
Defensarem la despenalització del consum del cànnabis, substituint l’actual legislació hipòcrita per una de nova que regule el mercat i acabe amb el tràfic il•legal i la criminalització dels joves que sovint s’hi associa. Treballarem per l’establiment de mesures de control sanitari que disminuïsquen els riscos associats al consum i advocarem per un ús responsable del cànnabis.
5. Sobirania.
Volem acabar amb la visió centralista de l'estat. Treballarem pel reconeixement i visibilitat de la realitat nacional, cultural i lingüística del poble valencià. Defensarem el dret a decidir lliurement el propi futur dels pobles de l'estat, el dret de les nostres seleccions esportives a disputar competicions internacionals, i qualsevol avanç cap a la construcció nacional del nostre país.